W3.CSS
Ga voor de ultieme klantbeleving, laat een schaalmodel maken van het nieuwe huis in uniek detail!

Offerte aanvragen

CSS Template
Krachtige klantbeleving

Hoe leuk zou het zijn, je hebt net dé grote beslissing genomen om de woning te kopen, en dat je met een paar dagen een gedetailleerd schaalmodel thuis gestuurd krijgt? Precies, dat dachten wij dus ook, AnnieShape biedt deze mogelijkheid. Van digitale tekening naar een fysiek schaalmodel in kleur binnen enkele dagen.
John

John

Een fysiek schaalmodel voegt extra beleving toe aan het kopen van een woning. Het geeft de klant een duidelijk beeld hoe het huis er uit komt te zien, en met onze verdieping-inlets kunnen ze precies zien hoe alle kamers ingedeeld zijn en een begin maken met het inrichten van de kamers.

Nu ook met verdieping-inlets!

De inlets zijn uitneembaar, hierdoor kan elke verdieping van dichtbij worden bekeken. Het laat de kleinste details zien van de verdieping, zelfs de wasbakken, trappen en wc's zijn verwerkt in de inlets!
John
"Het schaalmodel van ons huis was een beleving op zich, aan elk detail was gedacht" - Klant Brummelhuis
CSS Template
Uniek Detail

Onze schaalmodellen zijn uitgewerkt tot in de diepe details, zelfs elke steen wordt apart gelegd. Hierdoor zijn ook patronen en kleur verschillen in de stenen geen probleem. Wat we met de stenen kunnen, doen we met de dakpannen en houtenplanken net zo. En daar blijft het niet bij, het detail van onze maquettes gaat verder dan alleen de buitenkant, het is ook terug te vinden in de keuken en badkamer, waar de wasbakken, douch, bad en toilet worden geplaatst.
Detail View Stones
Gallerij
"Het oog voor detail is ongekend" - Thijs, maquette bouwer